Contact

Priempad 6
3896 LJ Zeewolde
tel 036 5228663
[email protected]

Routebeschrijving Het Zonnelied

Vanaf Amsterdam:

Volg de A1 richting Amersfoort en neem de afslag Almere (A27). Neem op de A27 de afslag Zeewolde/ Almere Stad. Volg richting Zeewolde en neem de eerste weg rechts, richting Nijkerkernauw. Ga na circa 200 m. linksaf het Priempad op. Na circa 4 km. is het de tweede boerderij aan de linkerkant.

Vanaf Amersfoort:

Volg de A28 richting Zwolle. Neem de afslag Nijkerk/Zeewolde. Volg richting Zeewolde. Ga direct na de brug over het IJsselmeer rechtsaf richting de Eemhof, ga onderaan de afslag rechts onder de brug door. Neem vervolgens de 3 afslag rechts de Winkelweg. Neem de tweede weg links (in een flauwe bocht) dit is het priempad. De derde oprit aan de rechterhand is het Zonnelied.

Vanaf Utrecht:

Volg de A27 richting Almere. Neem afslag de afslag Zeewolde/ Almere Stad. Volg richting Zeewolde en neem de eerste weg rechts, richting Nijkerkernauw. Ga na circa 200 m. linksaf het Priempad op. Na circa 4 km. is het de tweede boerderij aan de linkerkant.

Vanaf Zwolle:

Volg de A28 richting Utrecht. Neem de afslag Nijkerk/Zeewolde. Volg richting Zeewolde. Blijf deze weg circa 5 km. volgen (ga niet bij de rotonde rechtsaf richting Zeewolde) en neem dan de eerste weg linksaf, de Winkelweg. De eerste weg rechts is het Priempad. De derde oprit aan de rechterhand is Zonnehoeve.

Vanaf Almere Buiten en Lelystad:

Volg de A6 en neem de A27 richting Utrecht, neem de afslag Zeewolde/Almere Stad. Neem richting Zeewolde en daarna de eerste weg rechts, richting Nijkerkernauw. Ga na circa 200 m. linksaf het Priempad op. Na circa 4 km. is het de tweede boerderij aan de linkerkant.

logo zonnelied foto